Gebruiksvoorwaarden

Lees deze Algemene Voorwaarden (“Voorwaarden”, “Algemene Voorwaarden”) zorgvuldig door voordat u onze website (de “Dienst”) gebruikt die wordt beheerd door Rosies Preschool (“ons”, “wij” of “onze”).

Toegang tot en gebruik van de Service is afhankelijk van uw acceptatie van en naleving van deze Voorwaarden. Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers, gebruikers en anderen die toegang willen krijgen tot of gebruik willen maken van de Service.

Door toegang te krijgen tot of gebruik te maken van de Service, gaat u akkoord met deze Voorwaarden. Als u het niet eens bent met een deel van de voorwaarden, heeft u geen toestemming om toegang te krijgen tot de Service.

1. Voorwaarden voor de online winkel

Door akkoord te gaan met deze Voorwaarden, verklaart u dat u meerderjarig bent in uw staat of provincie van verblijf of dat u meerderjarig bent in uw staat of provincie van verblijf en dat u ons uw toestemming hebt gegeven om een van uw minderjarige gezinsleden toe te staan deze site te gebruiken.

U mag onze producten niet gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden, noch de wetten van uw rechtsgebied overtreden (inclusief maar niet beperkt tot auteursrechtwetten) bij het gebruik van de Service.

2. Algemene voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om de dienst te weigeren aan iedereen, om welke reden dan ook en op elk moment.

U begrijpt dat uw inhoud (met uitzondering van creditcardgegevens) ongecodeerd kan worden overgedragen en kan inhouden (a) verzendingen via verschillende netwerken; en (b) veranderingen om te voldoen aan en zich aan te passen aan de technische vereisten van het verbinden van netwerken of apparaten. Creditcardinformatie wordt altijd gecodeerd tijdens verzending via netwerken.

3. Nauwkeurigheid, volledigheid en actualiteit van informatie

Wij zijn niet verantwoordelijk als de informatie op deze site niet nauwkeurig, volledig of actueel is. Het materiaal op deze site is alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en mag niet worden vertrouwd of gebruikt als de enige basis voor het nemen van beslissingen zonder overleg met primaire, nauwkeurigere, meer complete of meer actuele informatiebronnen. Elke afhankelijkheid van het materiaal op deze site is op eigen risico.

4. Wijzigingen aan de Dienst en prijzen

De prijzen van onze producten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Wij behouden ons het recht voor om de Service (of een onderdeel of inhoud daarvan) op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te beëindigen. Wij zijn niet aansprakelijk jegens u of een derde partij voor enige wijziging, prijswijziging, opschorting of beëindiging van de Dienst.

5. Producten of diensten

Bepaalde producten of diensten kunnen uitsluitend online beschikbaar zijn via onze website. Deze producten of diensten kunnen beperkte hoeveelheden hebben en kunnen alleen worden geretourneerd of geruild volgens ons retourbeleid.

6. Retouren en omruilingen

Raadpleeg ons Retourbeleid voor informatie over retouren en omruilingen.

7. Persoonlijke informatie

Het indienen van uw persoonlijke gegevens via de winkel wordt beheerst door ons privacybeleid.

8. Toepasselijk recht

Deze Voorwaarden moeten worden geïnterpreteerd en uitgevoerd in overeenstemming met de wetten van US, ongeacht de bepalingen inzake conflictenrecht.

9. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken een deel van deze Algemene Voorwaarden bij te werken, te wijzigen of te vervangen door updates en wijzigingen op onze website te plaatsen. Het is uw verantwoordelijkheid om onze website periodiek te controleren op wijzigingen. Uw voortdurende gebruik van of toegang tot onze website of de Service na het plaatsen van wijzigingen in deze Algemene Voorwaarden betekent acceptatie van die wijzigingen.

10. Contactgegevens

Vragen over de Algemene Voorwaarden moeten aan ons worden gericht op service@https://www.rosiespreschool.com.